Ta'iala Sili- Mea uma e uiga i le Tu'u i luga o se Laupapa Laupapa Fa'afuainumera

[Ultimate Guide] Mea uma e uiga i le Tu'u i luga o le Laupapa Fa'ailoga Numera

O le a le Digital Billboard Advertising?

Eseesega i le va o Billboards masani ma Digital Billboards

O a Fa'amanuiaga o le Fa'aogaina o Laupapa Fa'alila Fa'afuainumera?

Nofoaga Talafeagai mo le Fa'atūina o Laupapa Fa'afuainumera

E fia le tau e fa'apipi'i ai se laupapa fa'ailoga numera?

Mea e Mana'omia pe a tu'u i luga se laupapa fa'afuainumera numera

laina pito i lalo

https://www.avoeleddisplay.com/

O fa'asalalauga fa'atekinolosi ua avea ma fa'atauga masani mo le toetoe o pisinisi uma ma pisinisi.Na e iloa na faʻaalu e le au faʻasalalauga a Amerika le tele o faʻasalalauga numera i le 2020 i le 15% e ui lava i faʻamaʻi?O se tasi o auala masani o fa'asalalauga fa'afuainumera o se laupapa fa'ailoga numera.Alaupapa fa'ailoga numerao se masini fa'asalalauga fa'aeletoroni i fafo e fa'aalia ai se fe'au fa'amalosi.E masani lava ona tu'u laupapa fa'akomepiuta i luga o alatele tetele, auala pisi ma nofoaga maualuluga o ta'avale e pu'eina ai le mafaufau o tagata ta'avale, tagata savali po'o tagata femalagaa'i.

I vaega eseese o le lalolagi, e pei o Asia, ua sili atu le tele o laupapa fa'asalalau fa'akomepiuta i luga o fa'asalalauga masani i fafo.I totonu o le US, o faʻamatalaga faʻaalia o faʻasalalauga i fafo o le a avea ma afa o le aofaʻi o tupe maua o faʻasalalauga i fafo i le 2021.

O alalaupapa faakomepiuta autu e pei o telefoni feaveai ma komepiuta ua matua tumu i aso nei, ma ua liliu atu tagata i le lalolagi moni ma avea ma laupapa.O a laupapa fa'ailoga numera, ma o le a le sao latou te faia i fa'asalalauga?Saili atili i lalo.

O le a le Digital Billboard Advertising?

O le mea e sili ona lelei, o fa'asalalauga fa'afuainumera i fafo-o-fale e fa'atautaia e ala teleFa'aaliga laupapa fa'aaliga LED.E mafai ona tu'u nei laupapa fa'ailoga fa'akomepiuta i nofoaga tutotonu o feoaiga, ala tetele, po'o so'o se mea e mana'omia.O fa'asalalauga fa'asalalau fa'atekinolosi ose auala fetu'utu'una'i ma fa'avasegaina o fa'asalalauga.E mafai ona suia se laupapa fa'ailoga numera i totonu o sekone pe a mana'omia, ona o le fa'aogaina o mea e fa'atatau i le ao (CMS).

Fa'atauga fa'akomepiuta fa'asalalau fa'asalalau e manatu e lelei i le lumana'i.E masani lava, e sili atu le taugata nai lo fa'asalalauga fa'asalalauga masani.Ae ui i lea, e maualuga atu le ROI nai lo le auala masani.

Eseesega i le va o Billboards masani ma Digital Billboards

E ala i le malamalama i le eseesega i le va o numera poʻolaupapa fa'ailoga LEDma fa'asalalauga fa'aleaganu'u po'o fa'amautu, e mafai e se pisinisi ona fuafua po'o fea auala tau maketi e fetaui ma ona mana'oga.Faatasi ai ma le televave o le alualu i luma o tekinolosi i tua atu o filifiliga faʻasalalauga faʻasalalauga, o loʻo i ai i le au faʻasalalauga faʻapitoa se filifiliga faigata i luma atu ia i latou.

O le fea e sili atu i le va o fa'ailoga numera ma fa'ailoga masani?O le mea moni, o filifiliga uma e lua e i ai le aoga tele.O le filifiliga e faʻavae i lalo i tagata faʻatau a le kamupani, le tuʻuina o laupapa faʻasalalau, ma le paketi faʻasalalauga a le kamupani.Faatasi ai ma ia mea taua, o se laupapa faʻasalalau masani e mafai ona faʻamaonia e sili atu le aoga nai lo le numera numera, poʻo le isi itu.

O lo'o i lalo se fa'ailoga fa'akomepiuta ma fa'atusatusaga fa'asalalauga masani-fa'avae i itu eseese-e fesoasoani ia te oe e fuafua le filifiliga sili mo lau pisinisi.

1. Anotusi

E mafai ona fa'aalia e se laupapa fa'alila fa'akomepiuta na'o se fa'agaioiga o anotusi, ae o le laupapa fa'asalalau masani e fa'aalia ai na'o se ata lolomi.

2. Fa'aaliga

E le amata ona pa'u pe foliga mai e pala se laupapa fa'ailoga numera.E foliga manino, matagofie, ma matagofie e oo lava i le po.I le isi itu, o laupapa fa'asalalau fa'aleaganu'u e faasolosolo malie lava ona foliga palapala ma matafi pe a fa'aauau ona fa'aoga se'i vagana ua sui soo le pepa lautele.

3. Aapa atu

I totonu o se laupapa fa'ailoga numera, e te fa'asoa taimi mata'i ma nisi fa'asalalauga fa'ailoga.Ae ui i lea, i totonu o se laupapa faʻasalalau masani, e matua faʻapitoa lava.E na'o lau fa'asalalauga e fa'aalia i luga ole laupapa fa'asalalau mo se taimi fa'apitoa.

4. Suia Savali

E mafai ona sui se laupapa fa'ailoga numera i le va o fe'au e tele, e mafai ai ona e fesuia'i i le va o fa'asalalauga eseese.I le isi itu, o se laupapa fa'asalalau masani e le mafai ona suia e aunoa ma le fa'atupuina o tau fa'aopoopo pe a uma ona lolomi le lomiga.

5. Fa'atulagaina

O se laupapa fa'ailoga LED fa'akomepiuta e mafai ai ona e fa'atulaga ma fa'asalalauga i taimi maualuga ma mo se taimi fa'atapula'a, ae e le mafai ona e faia fa'asologa i se laupapa fa'asalalauga masani.

6. Tau

O se laupapa fa'ailoga numera e masani lava ona sili atu le taugata nai lo se fa'ailoga masani.O se laupapa fa'ailoga masani e ono taugofie, ae e sau fa'atasi ma tupe fa'aopoopo e pei o le fa'apipi'iina ma le tausiga o tau.

E masani lava, o ituaiga uma e lua o laupepa e iai o latou aoga.Fa'aalu se taimi e filifili ai po o fea e lelei mo au pisinisi mana'omia.

O a Fa'amanuiaga o le Fa'aogaina o Laupapa Fa'alila Fa'afuainumera?

O le Faasaoina o Tau

E te le mana'omia le totogiina o so'o se lomitusi po'o tau faigaluega pe a tu'u selaupapa fa'afuainumera LED, fesoasoani ia te oe e sefe i tau o gaosiga.

E fa'aleleia ai le poto masani a tagata fa'atau

O le poto masani a le aufaipisinisi o se itu taua o le maketiina.I le taimi nei, o faʻailoga ma pisinisi o loʻo faʻalagolago tele i le auala numera e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau ni poto masani.Ina ia faʻamaonia se poto masani faʻatau, tagata faʻasalalauga e filifili e tuʻuina atu faʻamatalaga faʻamalosi, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i lautusi numera.O se laupapa fa'ailoga numera e matua'i feso'ota'i ma tu'uina atu i tagata fa'atau se fa'aaliga fa'apitoa ma le pa'i.

Puupuu Taimi Ta'ita'i

O lau fa'asalalauga fa'ailoga e lafo i luga o lau laupapa fa'ailoga fa'aeletoroni, lea e mafai ona tupu i ni nai itula.E te le mana'omia le lafoina o se fa'asalalauga i vaiaso po'o aso a'o le'i alu i luga lau fa'asalalauga.

E mafai ona e fa'alauiloa le sili atu ma le tasi le fe'au

Afai e iai au faleoloa po'o oloa eseese e fa'alauiloa, e mafai ona e lafoina fa'aaliga eseese o lau fa'asalalauga fa'atasi ai ma le tuatusi ma fa'amatalaga i mea ta'itasi.E mafai ona e fa'aogaina lou taimi avanoa e fa'aalia ai le sili atu ma le tasi fa'asalalauga.

E Fa'ataga ai le Foafoaga

E le pei o laupepa masani, o le numera numera e mafai ai ona e faʻaogaina le fatufatuaʻi ma le atamai.O lo'o e avanoa i le fa'atupuina o ni fa'amatalaga feso'ota'i fou e fa'aalia ai oe mai lau tauvaga.E pei o lea, o lenei fatufatuga e mafai ai ona maua se avanoa tauva.

Fa'ateleina Va'aiga

Faatasi ai ma le faʻateleina o faʻailoga i le maketi o loʻo i ai nei, o loʻo i ai se manaʻoga mo pisinisi e faʻafetaui i se faʻatauga sili atu ona manaʻomia.O se laupapa fa'ailoga numera e fa'ateleina ai le va'aia o lau fa'ailoga, fa'aliliu i le tele o ta'ita'i.

E Fa'aleleia le Fa'alauiloa Fa'ailoga

A e vaʻavaʻai e fausia lau faʻailoga ma faʻateleina le faʻalauiloaina o faʻailoga, o se laupepa numera e mautinoa lava le auala e alu ai.O fa'asalalauga fa'atekinolosi e mafai ai ona fa'aleleia atili feso'ota'iga fa'alogo, lea e fa'amalosia atili ai lau fa'ailoga i mata ma taliga o lau au maimoa.

E Fa'ateleina Tupe Fa'afaigaluega

A laupapa fa'afuainumera LEDe masani lava e sili atu ona manaia nai lo se laupapa fa'asalalau masani.E fa'aogaina feso'ota'iga fa'alogo e pasi atu ai se fe'au.E pei o lea, e tosina mai ai le tele o tagata faʻatau ma taʻitaʻia.Mulimuli ane, o le tele o taʻitaʻi e faʻaliliuina i le faʻateleina o le liua ma se ROI maualuga.

Nofoaga Talafeagai mo le Fa'atūina o Laupapa Fa'afuainumera

E mafai ona avea se laupapa fa'ailoga numera o se tupe fa'aalu lelei pe a tu'u i le nofoaga sa'o.O se vaega taua o le fuafuaina o le nofoaga sili ona lelei o le iloa lea o lau au maimoa.Ia manatua pea lau au maimoa i so'o se taimi e te fa'atulaga ai lau laupapa fa'ailoga numera.O lo'o i lalo ni nai nofoaga e mafai ona e tu'u ai lau laupapa fa'ailoga numera mo le fa'ateleina o le va'aia ma le fa'atasi:

1. Auala tele/ i fafo o le alatele.Tu'u i luga alaupapa fa'afuainumera LEDi sea eria o le a tuʻuina atu ia te oe le avanoa i le tele o tagata faʻatau.E eseese mana'oga o tagata ta'avale uma.E foliga mai e te fa'ataunu'uina se mana'oga tele mo le to'atele o tagata e ta'avale i luga o auala.
2. Latalata i nofoaga o nofoaafi ma fale pasi.Afai o lau oloa e tele apili ma e le'o fa'atatau atoatoa ile fa'atagata patino, o felauaiga lautele e tatau ona avea ma au filifiliga sili.
3. Latalata i faletalimalo ma nofoaga faapisinisi.O nofoaga mo turisi ma pisinisi, aemaise lava nofoaga o lo'o i totonu o le taulaga, o nofoaga sili ia mo fa'ailoga numera.
4. Latalata i aoga po o fale ofisa.Afai o lau faʻailoga e faʻatatau i tamaiti aʻoga poʻo tagata faigaluega ofisa, ona tuʻu lea o se laupapa faʻasalalau i tafatafa o latou faʻalapotopotoga o se filifiliga lelei.

O le mea moni, e te manaʻo e tuʻu i luga selaupapa fa'afuainumera LEDo lo'o i ai le tele o feoaiga a vae.O le tele o tagata e maua avanoa vaʻaia i le laupapa faʻasalalau, o le maualuga foi lea o le avanoa e faʻateleina ai le vaʻaia.

E fia le tau e fa'apipi'i ai se laupapa fa'ailoga numera?

O se laupapa fa'ailoga numera i fafo e foliga mai e o'o atu i le $280,000.Ae ui i lea, o le a faʻalagolago i le nofoaga, tele, manino / lelei o le tekonolosi mata, ma le umi o faʻaaliga.

Afai e te mana'o e fa'asalalau ile alaupapa fa'afuainumera LED, fa'amoemoe e totogi i le va o le $1,200 i le $15,000 i le masina.O le tau o le a faʻalagolago i le nofoaga o le laupepa numera.O le mea e faafetai ai, o le Return on Investment (ROI) e maualuga atu pe a faʻaogaina laumei faʻasalalau nai lo faʻasalalauga masani.

E tusa ai ma le Out of Home Advertising Association of America (OOHAA), o faʻasalalauga i fafo-e aofia ai ma faʻasalalauga numera-e mafai ona fesoasoani i pisinisi ia maua le 497% ROI i tulaga o tupe maua.

Mea e Mana'omia pe a tu'u i luga se laupapa fa'afuainumera numera

1. Va'aia o le laupapa fa'asalalau

Afai o laulaupapa fa'ailoga LEDe fa'atapula'aina le va'aia, o le ai ai se a'afiaga mamafa pe fa'atupuina ta'ita'i pe leai.Filifili se vaega e leai se fa'alavelave va'aia ma fa'amautinoa o lo'o fa'asaga le laupapa fa'ailoga numera i luma.O le mea e sili ona taua, ia mautinoa o loʻo tuʻu le laupapa faʻasalalau i se maualuga e mafai ona faitau.

2. Faitauga ta'avale o nofoaga

Su'esu'e ma su'esu'e fa'amatalaga tau fe'avea'i pulega fa'alotoifale.Ona mafai lea ona e fa'aogaina fa'amaumauga o feoaiga e iloa ai po'o fea o lo'o i ai vae mamafa po'o taavale afi ma fa'ateleina le avanoa mo lau fa'asalalauga fa'asalalau numera.

3. Mafaufau i le faitau aofaʻi o lau au maimoa

O se vaega taua o le maketiina o le malamalama i lau au maimoa.E tāua tele lou faailoa atu o le feʻau saʻo i tagata saʻo.O le taimi lava e te malamalama lelei ai i le faitau aofaʻi o lau au maimoa e pei o le itupa, tausaga, aʻoga, tulaga faʻaipoipo, poʻo le averesi o tupe maua, e mafai ona e mafaufau i se nofoaga e talafeagai ia i latou.

4. Latalata i lou nofoaga o pisinisi

Filifilia o se fa'asalalauga fa'apitonu'u ose fa'ai'uga talafeagai pe afai e te mana'o e fa'atosina tagata fa'atau i lou nofoaga o pisinisi.Afai e fa'alagolago lau pisinisi i tagata fa'atau i le lotoifale, o le tu'u i luga o se laupapa fa'ailoga numera 50 maila le mamao e le talafeagai.

laina pito i lalo

Laupapa fa'akomepiutafa'asalalauga ose suiga fa'aonaponei nai lo fa'asalalauga fa'asalalau masani.O se auala sili ona lelei e oʻo atu ai i se aofia tele i se taimi sili ona puupuu e mafai ai.E pei o soʻo se isi ituaiga maketi, e taua le faʻaalu o lou taimi ma suʻesuʻe itu uma e faʻataʻamilo i luga o maketi faʻasalalau numera.Mulimuli ane, o le tele ma le tele o pisinisi o loʻo filifili mo faʻasalalauga numera ona o lo latou fetuutuunai, faʻafaigofie, ma faʻateleina ROI.

https://www.avoeleddisplay.com/


Taimi meli: Feb-21-2022