Fausia se avanoa fa'atofuina fa'atasi ma le fa'amalamalamaga maualuga o le AVOE LED mata

https://www.avoeleddisplay.com/

O le 2000m² immersive art space e fa'aogaina ai le tele o mata o le P2.5mm maualuga fa'amalamalamaga AVOE LED.O le tufatufaina o lau ua vaevaeina i ni avanoa masani se lua i le fogafale muamua ma le fogafale lona lua.

O le mata o le LED ma masini e galulue faʻatasi e faʻamaeʻa le suiga o le avanoa, e mafai ai e tagata ona iloa vaaiga faʻapitoa eseese i le avanoa e tasi.

 https://www.avoeleddisplay.com/

O le fogafale muamua o loʻo vaevaeina i se faʻamautu ma se telefoni feaveaʻi.A faʻapipiʻi faʻainisinia le lau, o le 1-7 o le a fausia ai se ata atoa, ma le umi atoa o le 41.92 mita X maualuga o le 6.24 mita, ma le aofaʻi atoa o le 16768 × 2496 pixels.

O le ata vaaia o le avanoa atoa e faʻavasegaina i lanu, ma e vaevaeina i lanu e 7 mo le faʻaalia: mumu, paʻepaʻe, lanumeamata, lanumoana, lanu viole, uliuli, ma paʻepaʻe.I suiga lanu e fitu, na fa'aopoopoina ai e le au fa'ata'ita'i le ata fa'akomepiuta CG, fa'atekonolosi fa'ata'ita'i taimi moni, radar, ma le fa'amalamalamaga maualuga o le pu'eina o meapueata.

 https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/ Immersive-aafiaga-avanoa-ma-AVOE LED-mata-4

 

Ina ia mautinoa le sologa lelei o taimi moni, o se faiga e pulea vaʻaia e tuʻufaʻatasia ai faʻasalalauga faʻasalalauga ma faʻaaliga na mamanuina.O le aofaʻi o 3 sapalai vitio sa faʻaaogaina, lea e le gata ina faʻamautinoaina le faʻaogaina o le CG video, ae faʻamaeʻaina foi le tele-server frame synchronization function.I le taimi lava e tasi, e tusa ai ma manaʻoga o lenei galuega, o le 'au foafoa autu na faʻavaeina tutoatasi le polokalame ma le faʻaogaina o polokalama.E mafai e le polokalame fa'akomepiuta ona fa'agaoioia suiga o le lau i le taimi moni, ma suia le maualuga o le pisa, saoasaoa, foliga, ma le lanu o mea o le lau.

 https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/ Immersive-aafiaga-avanoa-ma-AVOE LED-mata-6

Illuminarium Experiences

Afai na i ai se isi laasaga e sili atu nai lo le avanoa i le taimi nei o le immersive experience, o le Illuminarium Experiences, o se ituaiga fou o le faatofuina o le tele o lagona e faʻafefiloi ai siosiomaga faʻaofuofu, faʻataʻitaʻiga maualuga-tupe, ata faʻataʻitaʻi, ma tekinolosi ma meafaigaluega.O le lagona o le faatofu, fegalegaleaiga, auai ma fefaʻasoaaʻi na aumaia e le mafaatusalia.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/

O le Illuminarium e tu'ufa'atasia le tele o tekonolosi e pei o le 4K interactive projection, 3D immersive leo, fola vibration ma le manogi faiga e fa'atupu ai le tele-sensory experience o le va'ai, fa'alogo, sogisogi, ma pa'i.Ma iloa vaʻaia le aʻafiaga o le "VR mata le lavalava", o lona uiga, e mafai ona e vaʻai i le ata o loʻo tuʻuina atu e pei o le VR e aunoa ma le ofuina o se masini.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/

O le 36,000-square-futu Illuminarium experience e tatalaina i le AREA15 i Las Vegas ia Aperila 15, 2022, e ofoina atu ai ni aafiaga faatofu eseese e tolu - "Wild: Safari Experience", "Space: The Moon" Journey and Beyond" ma le "O'KEEFFE: Fugalaau selau”.E le gata i lea, o loʻo iai le Illuminarium After Dark - o se faʻataʻitaʻiga o le olaga i le po.

Pe o le togavao Aferika, suʻesuʻeina le loloto o le vanimonimo, poʻo le inu cocktails i luga o auala o Tokyo.Mai le fa'afiafiaina o mea ofoofogia fa'alenatura i fa'aleaganu'u mauoa, e tele naua mea ofoofogia e mafai ona e va'aia, fa'alogo, sogisogi, ma pa'i atu i luma o ou mata, ma o le a avea oe ma se vaega.

O le Illuminarium experience hall e fa'aogaina le sili atu i le $15 miliona i masini fa'atekinisi ma fa'atekonolosi fa'apitoa.A e savali i totonu o le Illuminarium, e le pei o soʻo se mea na e alu i ai,

O lo'o fa'aogaina e le faiga fa'ata'ita'i le faiga fa'ata'ita'i fou a Panasonic, ma o le leo e sau mai le fa'aleo leo sili ona maualuga a HOLOPLOT.O lona "3D beam forming technology" e ofoofogia.E na o ni nai mita le mamao mai le leo, ma e ese le leo.O le leo faʻapipiʻiina o le a faʻateleina ai le faʻaaliga tolu-ituaiga ma moni.

I tulaga o haptics ma fegalegaleaiga, na fausia le haptics maualalo i totonu o le polokalama a Powersoft, ma faʻapipiʻi le faiga o le LIDAR a Ouster i luga o le taualuga.E mafai ona siaki ma pu'eina gaioiga a tagata tafafao maimoa ma fa'atautaia le mata'ituina o fa'amaumauga.O lo'o fa'aulufaleina ia mea e lua e fa'atupu ai se fa'ata'ita'iga lelei atoatoa.

O le manogi i le ea o le a faʻafetaui foi pe a suia le lau, ma o le manogi manogi e mafai ona faʻaosofia ai se aafiaga loloto.O loʻo i ai foi se faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapitoa i luga o le puipui vitio e faʻaleleia ai le faʻaaliga vaaia o le VR.

Faatasi ai ma le sili atu ma le tolu tausaga o le gaosiga ma le faʻafaigaluegaina o le fiasefulu miliona tala, o le tulaʻi mai o le Illuminarium o le a le masalomia le siitiaina o le poto faʻatofuina i se tulaga ese, ma o le tele-sensory experience o le a mautinoa lava le avea ma se atinaʻe i le lumanaʻi.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/


Taimi meli: Iul-25-2022