Fa'ailoga fa'atekinolosi ile taimi ole Covid-19

Fa'ailoga fa'atekinolosi ile taimi ole Covid-19

A o leʻi leva ona tupu le faʻamaʻi o le Covid-19, o le vaega Digital Signage, poʻo le vaega e aofia ai ituaiga uma o faʻailoga ma masini numera mo Faʻasalalauga, sa matua manaia le tuputupu aʻe.O suʻesuʻega faʻapisinisi na lipotia ai faʻamaumauga e faʻamaonia ai le faʻatupulaia o le fiafia i faʻaaliga LED i totonu ma fafo, faʻapea foʻi ma faʻailoga faʻatau ma faʻatau i le lautele, faʻatasi ai ma le numera lua o le tuputupu aʻe.

Faatasi ai ma le Covid-19, ioe, o loʻo i ai le faʻagesegese o le faʻatupulaia o Digital Signage, ae le o se paʻu e pei o le tele o isi pisinisi faʻapisinisi, ona o tapulaʻa ua faia i le tele o atunuu, i le lalolagi atoa, lea na mafua ai le tele o pisinisi faʻapisinisi. tumau tapunia pe oʻo lava ina mou atu ona o le le mafai ona feagai ma le pa'ū o latou tupe maua.O le tele o kamupani ua latou iloa ua le mafai ona teu faʻafaigaluega i Digital Signage ona o le leai o se manaʻoga i la latou vaega poʻo ona o faigata ogaoga tau tamaoaiga.

Ae ui i lea, o le faʻaaliga fou na aliaʻe mai i le lalolagi atoa talu mai le amataga o le 2020 ua tatalaina ai faitotoʻa i avanoa fou mo faʻalapotopotoga Faʻatekonolosi Faʻailoga, ma faʻamaonia ai o latou faʻamoemoega o se vaaiga susulu e oʻo lava i se vaitau faigata e pei o le mea o loʻo tatou feagai.

Ole avanoa fou ile Digital Signage

O le auala o fesoʻotaʻiga i le va o tagata taʻitoʻatasi ua oʻo i se suiga tele mai masina muamua o le 2020 ona o le amataga o le faʻamaʻi o le Coronavirus.Feso'ota'iga lautele, o le tiute e fai matapulepule, le le mafai ona fa'atupuina ni fuafuaga i nofoaga faitele, le fa'asaina o le fa'aogaina o pepa pepa i fale'aiga ma/po'o nofoaga faitele, le tapunia o nofoaga se'ia o'o i le taimi nei e faia ai fonotaga ma fa'alapotopotoga fa'aagafesootai, o nei mea na'o. o nisi o suiga sa tatau ona tatou masani ai.

O lea e iai kamupani, ona o tulafono fou ua tuʻuina e tetee atu ai i le sosolo o le faʻamaʻi, ua faʻaalia le fiafia i Digital Signage mo le taimi muamua.Latou te maua i faʻaaliga LED o soʻo se tele o se auala lelei e fesoʻotaʻi ai ma le faʻamoemoe oa latou gaioiga faʻapisinisi poʻo a latou faʻalapotopotoga autu.Mafaufau i menus faleaiga o loʻo faʻasalalau i luga o masini LED laiti i fafo poʻo totonu o le faleaiga e tuʻuina atu ai le vaʻaia i auaunaga ave-ave, faʻasilasilaga e faʻatatau i tulafono e tatau ona mataʻituina i nofoaga tumutumu e pei o nofoaafi poʻo nofoaga i lalo ole auala, taofi felauaiga lautele, luga o felauaiga lautele. i latou lava, i totonu o ofisa o kamupani tetele, i faleoloa ma faleoloa poʻo le faʻatonutonuina o felauaiga taua o taavale poʻo tagata.E le gata i lea, o nofoaga uma e ofoina atu ai le soifua maloloina, e pei o falemaʻi, falemaʻi, fale suʻesuʻe e tatau ona faʻaauupegaina i latou lava i faʻaaliga LED poʻo totems e faʻatautaia ai le avanoa o latou gasegase ma tagata faigaluega i le maualuga maualuga, faʻatonutonuina i latou e tusa ai ma tulafono i totonu poʻo le lotoifale. tulafono faatonutonu.

A'o le'i lava le fegalegaleai a tagata, o le taimi nei o le Digital Signage ua na'o le pau lea o le auala e mafai ai ona fa'aaofia tagata ta'ito'atasi po'o vaega tetele o tagata i le filifiliga o se oloa/au'aunaga pe na'o le fa'afeso'ota'i vave o fa'amatalaga e feso'ota'i ma tulafono o le saogalemu po'o so'o se isi lava ituaiga.


Taimi meli: Mati-24-2021