A'oa'oga Mata'i Fa'aaliga LED

E pei lava o taimi uma, pe a uma se faʻaaliga, ou te sau i le fale ma le fiaselau o manatu fou ma se malamalama sili atu i le maketi numera numera.

Ina ua uma ona talanoa ma le tele o tagata faatau ma asiasi atu i le tele o faleoloa i le Viscom Italia talu ai nei i Milan na ou iloa ai se mea ua uma ona ou iloa ae na afaina ai aʻu ...

Le vitiō po'o fa'aeletoroni LED laupapa fa'asalalau ua leva ona i ai i luga o le maketi mo le tele o tausaga i le taimi nei ae o lo'o i ai lava i lona amataga o se atina'e fa'asalalauga mo fa'asalalauga i fafo.

O le tele o loʻu savali i le nofoaga autu o faʻaaliga, o le tele foi lea o loʻu malamalama i le tele o le lelei o le mata tele o le LED mo faʻaoga i fafo - o le faʻapipiʻiina o mata tetele o le LED e ofoina atu le sili atu le fetuutuunai o le faʻaoga nai lo laupapa faʻasalalau masani e mafai ona tuʻuina atu.

Ou te manatu e mafai ona aoteleina faʻamanuiaga autu o laupapa faʻaeletoroni e pei o mea nei:

Fe'au Fa'agaoioi - ua fa'amaonia e pu'eina mata o le tagata e o'o atu i le 8 taimi e sili atu nai lo se laupapa fa'asalalauga fa'asalalau.

Malamalama Maualuga - lea e mafai ai ona tu ese le Laupapa Laupapa LED mai le motu o tagata i le ao ma le po

Fa'ateleina le I'uga o le LED - o le suia lea o mata i fafo i mata'itusi TV maualuga maualuga

Vitio ma Animations Capabilities - e mafai ai ona faʻasalalau faʻasalalauga TV e pei ona vaʻaia i luga o le televise

Tele Faʻasalalauga Faʻasalalau - e mafai ai e kamupani faʻasalalauga ona faʻatautaia le tele o faʻasalalauga i luga o lau tutusa

PC Remote Control - ina ia mafai ona e suia faʻasalalauga i le naʻo le kiliki o le isumu nai lo le auina atu o se auvaa e toso i lalo ma sui se feʻau faʻasalalau.

I le isi sefulu tausaga o lumana'i, e mafai ona tatou fa'amoemoe e va'aia le tele ma le tele o fa'aaliga LED ma fa'aaliga o lo'o fa'apupulaina i luga o auala - muamua i luga o alatele sili ona feoa'i ma latalata i nofoaga autu o taulaga, ona sosolo atu ai lea i nofoaga e to'atele tagata.


Taimi meli: Mati-24-2021