Fa'aaliga LED i le vaega o Fa'asalalauga

Fa'aaliga LED i le vaega o Fa'asalalauga

O le pu'eina o manatu o tagata fa'alavelave ma fa'anatinati e ui ane, fatuina o le manatua - e o'o lava i le le iloa - o se ata, logo po'o se fa'aupuga, pe sili atu ona fa'agata tagata ma mafaufau e fa'atau se oloa po'o se tautua: o le sini autu lea o fa'asalalauga, ma e le o se mea e ofo ai ona o ona aa anamua.O le mea moni, o faʻailoga faleoloa o Eleni anamua ma Roma o loʻo taʻua o se tasi o uluai tala faasolopito o faʻasalalauga.E masani lava, ua suia i le aluga o taimi i le laasaga ma le atinaʻeina o oloa fou ma tekinolosi, faʻafetaui i manaʻoga ma masani a tagata faʻatau.

Matou te le manaʻo e ulufale i se suʻesuʻega i luga o le evolusione o fesoʻotaʻiga faʻasalalauga, ae naʻo le faʻamalamalamaina o le taua o ata i tulaga o fesoʻotaʻiga.O lo latou fa'avavevave e iai se a'afiaga sili atu (e le o se mea fa'afuase'i latou te fa'avaeina ai le manuia o le tele o fa'asalalauga fa'aagafesootai e sili ona fa'aaogaina e vaitausaga eseese), ma latou te mana'omia se meafaigaluega talafeagai pe a tatou mananao foi e fa'aoga atoatoa i latou i totonu. le lalolagi o faasalalauga.O le mea lea e faʻaogaina ai lau LED.

Ole fa'aoga masani ole mata ole LED ile fa'asalalauga

Faʻafetai i le manino o latou ata, o le susulu o latou lanu ma o latou eseesega mataʻutia, o faʻasalalauga faʻasalalau LED o le auala sili lea e puʻeina ai le mafaufau e oʻo lava i tagata sili ona faʻalavelave.Latou te tu i fafo i le po poʻo le maualalo o le malamalama tulaga, ma e manino le vaʻaia e oʻo lava i le susulu o le la, e aunoa ma le mafatia i aʻafiaga o le tau leaga ma ofoina atu le gafatia e faʻaalia ai tusitusiga ma ata feʻaveaʻi.

O le mea lea e faʻaogaina ai faʻaaliga LED mo faʻailoga pisinisi - o le auala sili lea mo faleoloa e faʻaalia ai o latou taimi tatala ma tapuni, faʻalauiloa ma mea faʻapitoa - faʻapea foʻi ma le lelei atoatoa mo faleoloa ma faʻaaliga faʻamalama faleoloa e faʻaalia ai oloa mo le faʻatau atu poʻo le taimi nei. siitaga.

O le laiga ma le matagofie o le fanua, lea o foliga ma lanu o se elemene taua o fesoʻotaʻiga, e tuʻuina lelei e faʻaoga atoatoa uiga o mata o le LED faʻafetai i le lanu susulu ma le mataʻina o latou ata.E le o se mea e masani ai le vaʻaia maxi-screens i luga o puipui o nofoaga i lalo o le alatele poʻo nofoaga faʻatali pasi o loʻo faʻaalia ai tuʻuga fou ma mea matagofie.

E mafai fo'i ona fa'amanuiaina le vaega o 'au'aunaga o mea'ai mai le lelei o lau fa'atasi ma le tekonolosi LED: o mea uma mai sanuisi sili ona faigofie i ipu sili ona fa'apitoa e mafai ona fa'aalia ma le fa'amaoni e fa'afefe ai gutu o tagata 'ai i le fa'atalitali!O le maualuga maualuga o ata e tuʻuina atu ai meaʻai i ipu, faʻaalia faʻamatalaga o se taumafataga vevela poʻo le faʻaosofiaina o le manaʻoga mo se faʻamafanafanaga i se vai malulu i se aso vevela vevela.

E tusa lava pe faʻasalalau se auaunaga nai lo se oloa, mo se faʻataʻitaʻiga i fale tifaga ma disco, o lau LED e ofoina atu le lagolago taua i le faʻasalalauina o le iai o se gaioiga faʻapitoa, e pei o se ata tifaga fou poʻo se faʻaaliga a se DJ lauiloa.O le natura malosi o le moli faʻaaliga e mafai ai ona toe faʻaleleia le pao ma le lipine o se ata tifaga i se tulaga vaaia.

O le a le mea e sili atu, o ata feʻaveaʻi e faʻatagaina ai le vaʻaia e tuʻuina atu i se faʻalapotopotoga faʻale-aganuʻu, le togi o se taʻaloga taʻaloga, amataina o se aʻoaʻoga, le avanoa e lesitala ai i le TV, poʻo le tatalaina o se faletaalo fou i le taulaga.

I se faapuupuuga, o mea lelei e mafai ona maua e se pisinisi e ala i le teu faʻafaigaluegaina o se mata o le LED e le gata, ma e le masalomia o se auala e manuia ai mai se tupe maua i luga o se tupe faʻaalu atoa lea e feololo pe a mafaufauina i se taimi umi.


Taimi meli: Mati-24-2021