Fa'aaliga mata tele fa'aalia le lumana'i

Toe lolomi mai le tausaga o fa'atatauga

O le sefulu tausaga lona lua o le 21st seneturi e tatau ona avea ma "tausaga o faʻaaliga": faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le tupulaga fou o faʻamatalaga ma tekinolosi atamai, ua oʻo mai le vaitau o faʻaaliga ma faʻaaliga i itu uma o le olaga numera.
GOB LED Fa'aaliga

O lenei vaitau tele foliga o se avanoa tele mo soʻo se meafa'aaliga LEDpisinisi.I le avea ai ma se tasi o paionia i le alamanuia.

Fanau mai i le la, e manino lava - faʻatasi ai ma lenei mea o le autu, faʻapipiʻiina o le fuafuaga faʻavae o le atinaʻe, faʻaauau le faʻalauteleina o le tuʻufaʻatasia o le "lauvaʻa mata" o le "faʻaalia omnipresence" i le sosaiete i le lumanaʻi, ma fatuina se "tautotogo fou" o le alamanuia fa'aaliga mata tetele LED.

I le 2022, i lalo o le tulaga le lelei o "luga ma lalo" o le faʻamaʻi COVID-19 na mafua mai i Omicron, o le faʻatinoga o maketi ua faia se isi faʻalavelave.O lana lipoti faʻatinoga mo le kuata muamua o le 2022 o loʻo faʻaalia ai o le aofaʻi o tupe maua faʻaogaina o pisinisi faʻaaliga LED ua faʻateleina atili i le lata i le 90%;Ina ua uma ona toese le tupe mama, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tausaga i le tausaga e 54.36%, ma o tupe maua ma tupe maua i le kuata muamua na faʻaleleia atili!
GOB LED Fa'aaliga

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai o le trendforce Jibang consulting, o le tau aofaʻi o maketi o le LED e tatau ona tupu i le $ 30.312 piliona i le 2026, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le fua faatatau o le 11% mai le 2021 i le 2026. Faatasi ai ma i latou, o le tuputupu aʻe o oloa laiti / micro technology e fai ma sui. o le a sili atu ona manino le itu o mea fou faatekinolosi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi suʻesuʻega o loʻo valoia i le isi lima tausaga, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le maketi maketi o le micro pitch faʻaalia mata i lalo o le p1.0mm o le a 75.53%, ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le fua maketi o le faʻaaliga pitch laʻititi. mata o le a 19.01%.O nei suʻesuʻega faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o le tuputupu aʻe o le LED tele alamanuia mata o loʻo "i le aʻe".I lalo o se talaaga faapena,AVOE LED Fa'aaligatoe taulai atu i le pisinisi autu, lea o le isi "maua loloto" o avanoa o taimi ma le isi "synchronous resonance" ma le tulaga alamanuia - latalata i le alamanuia faʻaaliga LED.
GOB LED Fa'aaliga


Taimi meli: Sep-19-2022