LED Wall: o le a le mea ma faʻapefea ona galue?

LED Wall: o le a le mea ma faʻapefea ona galue?
https://www.avoeleddisplay.com/fixed-led-display/
O le Pa puipui o le LED o se mata o le LED o lapopoa eseese e faia i se faasologa o sikuea poʻo sikuea faʻataʻitaʻi faʻapipiʻi LED lea, faʻapipiʻi ma tuʻu faʻatasi, e fausia ai se lapoʻa tele e tasi i luga o ata, faʻasalalau e se komepiuta ma faʻatautaia e se pule. iunite, o loʻo faʻaalia.

O le aoga autu o le Led video Wall e mautinoa lava o lona maualuga maualuga o le faʻaaliga vaaia e mafai ona tosina mai ai le mafaufau o se tasi i se mamao mamao mai lona nofoaga: e foliga mai o le faiga sili ona lelei fesoʻotaʻiga vaʻaia i le lalolagi o Maketi.
O le isi tulaga lelei o loʻo faʻatusalia e le avanoa e faʻaogaina ai le puipui o le LED mo se faʻalavelave faʻapitoa faʻafetai i se faʻapipiʻi le tumau: o nisi faʻataʻitaʻiga o modules LED o loʻo faʻatulagaina faʻapitoa e faʻavavevave ma faʻafaigofie le felauaiga, faʻapotopotoina ma le faʻamavaeina o le mata tele.

O pa puipui o le LED e masani ona faʻaaogaina i pisinisi faʻasalalauga (faʻapipiʻi faʻapipiʻi i nofoaga e pei o nofoaga faitele, malae vaalele, nofoaafi poʻo luga o taualuga o fale), poʻo faʻamatalaga faʻamatalaga mo avetaavale i luga o auala sili ona taua ae faʻapea foʻi i taimi o konaseti ma musika Faʻafiafiaga, po'o le fa'asalalauina o ta'aloga taua i nofoaga avanoa.E le gata i lea, ua sili atu ma sili atu ona taatele le faʻatauina o lau lapopoa o le LED e kalapu masani poʻo fale tifaga tele.O lau tetele e lauiloa foi i malae ta'alo, malae, vaita'ele ma fale ta'aloga, aemaise lava e fa'aalia ai le sikoa po'o taimi o se tauvaga.

E mafai ona faʻapipiʻi puipui o le LED (faʻapipiʻi i luga o se puipui poʻo luga o se pou) pe, e pei ona taʻua i luga, le tumau mo mea faʻapitoa.O faʻataʻitaʻiga faʻatau e le Euro Display o loʻo avanoa i faʻamatalaga eseese (pitch) ma mo faʻaoga eseese: fafo, totonu poʻo le fale mautotogi (faʻapipiʻi le tumau).Fa'afeso'ota'i matou ma matou fautua atu ia te oe le fofo sili e fetaui ma ou mana'oga.


Taimi meli: Iul-20-2021