Fa'aaliga Fa'aeletonika LED i fafo Mo Falesa, A'oga, Iunivesite

O e fa'atautaia se pisinisi ma su'e se auala atamai ma aoga e fa'alauiloa ai?O le taimi nei ua sili atu le lalolagi i metotia faʻatekonolosi mo galuega uma.Pe fa'atatau i fa'atauga po'o le mamanuina o se oloa, ua pulea e tekinolosi mea uma.E faapena foi, pe a oo i le faalauiloaina o se pisinisi,LED i fafo faaeletonikaFa'aaligaFaailoga'au'auna ose filifiliga maualuga ma fa'atuatuaina.

O nei fa'ailoga fa'aalia o le LED ose meafaigaluega fa'aonaponei ma sili ona aoga e fai ma fofo i le fa'alauiloaina o au fa'ailoga/fe'au pisinisi i tagata ma tagata lautele e ui ane.O lenei mea e faʻaleleia ai au faʻatau pisinisi;e ala i le faʻasalalauina o faʻamanuiaga ma faʻamatalaga i lau pisinisi.O le i'uga, pe iai sau fa'atauga po'o se a'oga;o le a feagai uma i laua ma se tulaga lelei faalauiloa maFa'aaliga fa'aaliga LED.

 

tala fou a le kamupani e uiga i fafo LED Electronic Display Mo Ekalesia, Aoga, Iunivesite 0

 

tala fou a le kamupani e uiga i fafo LED Electronic Display Mo Ekalesia, Aoga, Iunivesite 1

tala fou a le kamupani e uiga i fafo LED Electronic Display Mo Ekalesia, Aoga, Iunivesite 2

tala fou a le kamupani e uiga i fafo LED Electronic Display Mo Ekalesia, Aoga, Iunivesite 3

tala fou a le kamupani e uiga i fafo LED Electronic Display Mo Ekalesia, Aoga, Iunivesite 4

tala fou a le kamupani e uiga i fafo LED Electronic Display Mo Ekalesia, Aoga, Iunivesite 5

E ui atonu e lava lea e te mafaufau ai e teu faʻafaigaluega i nisi faʻailoga lelei LED.Ae o le aʻoaʻoina atili e uiga i ona aoga ma le auala e mafai ai ona fesoasoani i lau pisinisi e taua foi, saʻo?O lea la, ua matou filifili e talanoaina i lalo le aoga oA'oga LEDfa'aaligafa'ailogamaEkalesia LEDfa'aaligafa'ailoga. 

Faamanuiaga oEkalesia LEDfa'aaligafa'ailoga:

O le ekalesia i aso nei ua avea ma nofoaga mo se nuu tele;e ui lava i le nofoaga o lo'o i ai. E mafua ona o le tele o auaunaga fesoasoani o lo'o ofoina atu i totonu o nei ekalesia.Mai vasega fesoasoani e uiga i le lotu i avanoa eseese mo i latou e le tagolima;ose ekalesia e tautua tele i tagata o le eria o lo'o i ai.

Peitaʻi, pe a oʻo mai i le tuʻuina atu o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le lotu, o le vaitau tuai ua faʻaumatia ai le manaʻomia o faʻailoga faʻailoga a le ekalesia.O le faaiuga,Ekalesia LEDfa'aaligafa'ailogaua sili atu ona faatuatuaina ma lelei i le momoliina o fe'au i tagata lautele.Ia mo i latou o lo'o masalosalo pea i le taua ma le aoga o se laupapa fa'aonaponei LED, se'i o tatou talanoaina ni fa'amanuiaga o lo'o ofoina mai e nei fa'ailoga eletise mo se ekalesia.

· Mo le va'aia atili ma maua atili le tosina mai o le au maimoa, o se fa'ailoga LED e fa'aalia ai au fe'au i le lanu atoa o lo'o fa'aalia i luga o se lau pupula.E sili atu lenei mea nai lo laupapa a'oga tuai o lo'o i ai fa'aaliga lemu o fe'au.

· O nei laupapa e ofoina atu ia te oe le uiga o le faʻaalia o itulau e tele o faʻamatalaga i luga o se laupapa e tasi.O le mea lea, mai mea fa'alelotu i taimi o sauniga, ma so'o se fa'amatalaga fa'aopoopo e te mana'o e fa'aalia i luma o le aofia;o se laupapa fa'ailoga LED e tasi e fa'atino uma.

· E le gata i lea, talu ai o le LED laupapa e sili atu numera ma faʻaogaina e ala i se komepiuta poʻo soʻo se isi masini;e te le tau suia lima le savali mo le customizing le laupapa saini.Ae, o lenei faiga ua sili atu ona faigofie ma sefe taimi.

· I le mea mulimuli, ae sili ona taua, o le tau o le tausiga o faʻailoga LED e sili atu le maualalo nai lo faʻailoga masani.E ui lava e tatau ona e faia se tupe faʻaalu muamua i faʻailoga LED, ae e le tele se tausiga poʻo le tau o le eletise i le lumanaʻi.A fa'atusatusa i lena, o fa'ailoga fa'aleaganu'u e mana'omia ni matauila e fa'amumu ai le tusitusiga (e ono fa'afefiloi i so'o se taimi vave), mata'itusi i nisi taimi, o foliga o fa'ailoga palasitika e fa'aleagaina i lea taimi ma lea taimi, ma isi. e teu faafaigaluega i taga fu'a ma laupapa le tumau mo le ekalesia;o le fa'ailoga LED o le a taulimaina mea uma.

Aogafa'aaligafa'ailoga:

E taitutusa ma aulotu, e oo lavaA'oga LEDfa'aaligafa'ailogaose itu taua tele mo le fa'aleleia o le fa'atinoga o le a'oga.Mai le faʻaleleia atili o fesoʻotaʻiga i le faʻaalia lelei o fuafuaga a le aʻoga mo suʻesuʻega, mea tutupu, ma sili atu;O faʻailoga LED e sili ona aoga iinei foi.E le gata i lea, o aʻoga o se nofoaga e masani ai polokalame faʻaagafesootai ma le tele o isi mea.O le teu fa'afaigaluegaina i fu'a le tumau ma laupapa mo lena taimi uma e mautinoa lava e mafai ona ave tele mai lau taga.Peitai,A'oga LEDfa'aaligafa'ailoga e mafai ona matua fa'atuatuaina ma lelei ma le tele o fa'amanuiaga.O nisi o ia faamanuiaga e aofia ai;

· O se tasi o faʻamanuiaga sili na matou taʻua muamua o le mafai lea ona sili atu le fesoʻotaʻiga ma tamaiti aoga ma o latou matua.Pe o le aso o le fa'ai'uga ma e te mana'o e auai uma matua o tamaiti pe o se ta'aloga e galo ai i lau tama a'oga le aumaia o ni mea fa'apitoa;po'o le a lava le itu, e mafai e se fa'ailoga fa'aeletoroni ona fesoasoani i le fa'aalia o le fe'au ma fa'amanatu i tagata uma mea uma e tutupu.

· O le vaega pito sili ona lelei e uiga i faʻailoga faʻaonaponei faʻaonaponei o le e te le tau faia ni taumafaiga tele i le suia o le vitio i luga.E mafai ona e fa'aogaina au masini atamai e pei o komepiuta feavea'i, mea pu'eata, ta DVD, ma isi, ma seti se isi vitio e ta'alo.

· Talu ai e faigofie ona e suia vitio i luga o le laupapa faʻailoga LED, o suiga faʻapitoa e tele foi.Pe e te manaʻo e taʻalo se vitio faʻaaoaoga autu pe e te manaʻo e tosina mai tamaiti i se meme poʻo se savali;o filifiliga masani i luga o vitio uma e le gata.O lenei mea e faʻaopoopo atili ai le lelei i soʻo se mea e te taʻalo i luga o le laupapa, ma mulimuli ane, totogi mo le tau e te teu faʻafaigaluega.

Fa'ai'uga Mulimuli:

O le tele o taimi, matou te mafaufau e tumau i mea masani, a'oga tuai i tulaga o le fa'asalalauina o la matou fa'ailoga.Ae o filifiliga sili atu e masani ona maua ai ni taunuuga sili atu pe a faʻatusatusa i laupapa aʻoga tuai.Ia pe o le faalauiloaina o feau a se ekalesia po o se aoga.Fa'ailoga fa'aalia AVOE LEDe mafai ona aoga tele ma fesoasoani.


Taimi meli: Tes-08-2021