Le lelei o faʻaaliga faʻasalalauga LED

Le lelei o faʻaaliga faʻasalalauga LED

LED (Light Emitting Diode) tekinolosi na fatuina i le 1962. E ui o nei vaega sa maua muamua i le mumu, ma sa faʻaaogaina muamua e fai ma faʻailoga i le eletise eletise, o le tele o lanu ma avanoa faʻaoga na faasolosolo malie lava ona faʻalauteleina i le tulaga o loʻo i ai nei atonu o le meafaigaluega sili ona taua i le fa'asalalauga fa'apea ma fa'amalama i totonu o le atunu'u.E fa'afetai i le tele ma le taua o fa'amanuiaga o lo'o ofoina mai e LED.

Fa'aauauina o Tekinolosi LED

O le mea muamua e fiafia i oloa LED o lo latou maualalo o le siosiomaga - o se mea ua sili atu ona taua i le lua sefulu tausaga talu ai.E le pei o moli felanulanua'i, latou te le o iai le mercury, ma e fa'alima taimi e sili atu ai le malamalama nai lo halogen po'o matauila moli mo le fa'aogaina o le eletise tutusa.O le leai o ni vaega o le UV o lona uiga o le moli e gaosia e mama, ma le manaia o le itu e le tosina mai ai iniseti.E taua foi le matauina o le leai o se taimi mafanafana o LED - toetoe lava a leai i lalo i le -40° - o lona uiga e mafai ona maua le malamalama atoatoa i le taimi lava e ki ai.Ma le mea mulimuli, o le natura malosi o lenei tekinolosi o lona uiga o oloa faʻaiʻuga maualalo, faʻaitiitia o latou tau ma faʻateleina o latou ola.

Tulaga lelei o tekonolosi LED i le vaega faʻasalalauga

E tusa ai ma faʻaaliga faʻaalia ma maxi-screens i le lalolagi o faʻasalalauga, o lenei tekinolosi e faʻaaogaina i soʻo se taimi e manaʻomia ai e le mata e tosina atu ai le au maimoa i se oloa poʻo se pisinisi, pe faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga patino (mo se faʻataʻitaʻiga o le i ai o se fale talatala lata ane, le numera o avanoa e paka ai ta'avale i totonu o le paka ta'avale, tulaga o feoaiga i luga o le alatele, po'o le togi o se ta'aloga ta'aloga).E faigata ona fa'atauva'a fa'amanuiaga uma e maua e le fa'aogaina o lenei tekonolosi.

O le mea moni, o le LED maxi-screens e faʻataunuʻuina atoa le sini autu o faʻasalalauga uma: ia tosina mai ma faʻaosofia le fiafia.O le lapopoa, o le manino, o lanu susulu, o le natura malosi o ata ma upu e i ai le mana e vave puʻeina ai le mafaufau e oʻo lava i tagata sili ona faʻalavelaveina.O lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga ua sili atu le faʻaogaina nai lo le masani, laupapa faʻasalalau, ma e mafai ona suia mea e manaʻomia i luga o se fesoʻotaʻiga Wi-Fi.E na'o lou mana'o e fatu le anotusi i luga o le PC, fa'apipi'i i le polokalama fa'apitoa ma fa'atulaga pe a mana'omia, o lona uiga, filifili le mea e fa'aalia ma le taimi.O lenei faiga e mafai ai ona mata'ina le fa'asilisiliina o tupe teufaafaigaluega.

O le isi malosi o faʻaaliga LED o le avanoa e faʻavasegaina ai o latou foliga ma le lapopoa, o lona uiga o le fatufatuaʻi o le tagata faʻasalalau e mafai ona faʻaalia saoloto, faʻamaonia le aoga o la latou feʻau ma maua le tapoleni lelei e ave ai.

Ma le mea mulimuli, o le malosi na taʻua muamua o masini LED e faʻalauteleina ai le tele o mea e mafai ona faʻaogaina, aua e mafai ona faʻapipiʻi nei mata e aunoa ma se puipuiga e tusa lava pe faʻaalia i le vai ma le tau leaga ma e mafai ona faʻafefe.

Fa'ailoga LED: o se meafaigaluega tau maketi sili ona malosi

Afai tatou te mafaufau e uiga i le aʻafiaga o le mata LED - pe a faʻaaogaina lelei - e mafai ona maua mo se pisinisi i tulaga o le vaʻaia ma le ROI, o loʻo manino manino pe faʻafefea ona faʻatusalia se mea e toetoe a manaʻomia fesoʻotaʻiga ma maketi maketi, o mea uma e taua e pei o se upega tafaʻilagi i luga ole laiga. auai.E mana'omia na'o lou mafaufau e uiga i le vave, aoga ma le fa'apitoa fa'apitoa e mafai ai ona fa'asalalau so'o se fa'alauiloa po'o fa'amatalaga i luga o oloa fou, auaunaga po'o ni fuafuaga fa'apitoa e fa'atatau i le fa'atatau o lo'o fesiligia.

Mo pisinisi fa'apitonu'u, e mafai ona fa'aali atu i tagata o lo'o pasi atu i ai le manaia o se gaioiga, po'o le gauai atu i ana tagata fa'atau, fa'atasi ai ma fe'au fa'apitoa ma ata e vave pu'eina ai le mafaufau o i latou o lo'o latalata ane i se mata o le LED o lo'o fa'apipi'iina i lona. nofoaga.

Mo pisinisi e leai ni faleoloa tetele, o le mata o le LED e mafai ona avea ma se ituaiga o faamalama faleoloa e faʻaalia ai oloa o loʻo faʻatau atu i totonu, pe faʻaalia ai auaunaga o loʻo ofoina atu.

I luga o le atunuʻu, e masani ona latou iai i fafo atu o faleoloa tetele ma faleoloa faʻatau, tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o faʻasalalauga, itula tatala ma isi mea mo se taulaga, itulagi poʻo se atunuʻu atoa.O fa'asalalauga tetele po'o fu'a, e faia ina ia fa'aaogaina na'o le tasi, i le iloa o le a mou atu o latou lanu pe a fa'aalia i le susulu o le la po'o le tau, ua fa'apea ona maua ai le avanoa mo se meafaigaluega feso'ota'iga fa'aonaponei, mataalia ma le tamaoaiga: o le fa'aaliga fa'alauiloa LED.

I le faaiuga, o le faʻaaogaina o faʻamalama o le LED, totems ma le puipui o le LED e ofoina atu le tele o tulaga lelei, ae le gata i tulaga tau tupe - e ui lava o nei mea e sili ona vave iloa - ae faʻapea foʻi mai se vaʻaiga o le siosiomaga ma le fatufatuga.


Taimi meli: Mati-24-2021