Tulaga Fa'atauga Taiala mo Mata Fa'aaliga Fa'aaliga manino

1

I le avea ai o se tagata e ona pisinisi, ua iu lava ina e faia le laasaga muamua i le faʻalauteleina - na e faʻaalia e te manaʻomia le faʻalauiloaina.Ae ua amata ona e mafaufau - e faapefea ona ou faia?E te mana'o e mafai ona e fa'afeso'ota'i tagata fa'atau fa'atau i lou pitonu'u i fe'au fa'apitoa.

Sei matou fa'asaoina oe i le vevesi ma ta'u atu ia te oe o le fofo i lou fa'afitauli va'aia o lo'o taoto i le fa'aogaina o se mata fa'asalalauga i fafo.Talu ai o lenei ituaiga o faʻaaliga e eseese ituaiga, matou te manaʻo e fai se faʻamatalaga aoga mo le mafuaʻaga e manaʻomia ai e lau pisinisi se mata manino LED.

Ae, ua toe tulai mai foi se isi faafitauli.E te le iloa tele e uiga i mata manino LED.Aua le popole.I lenei pou, ua matou tuʻufaʻatasia se taʻiala maeʻaeʻa i mea uma e tatau ona e iloa pe a faʻatau se faʻaaliga faʻaalia LED manino.

2

O le a le fa'aaliga fa'aaliga manino LED?

Ina ia malamalama pe o le a le mata manino o le LED, e tatau ona e mauaina le manatu o mata LED ma pe faapefea ona latou galue.O le mata o le LED o se mafolafola mafolafola ma le tele o Light Emitting Diodes (LED) o semiconductors, e galulue faatasi e gaosia ata ma vitio.

O le isi, se'i o tatou fa'amalamalamaina le uiga o le fa'aaliga manino o le fa'aaliga LED.

Ia, e na'o se mata LED e manino.

O lea la, atonu o loʻo e mafaufau e uiga i le eseesega i le va o le faʻaaliga faʻaalia o le LED ma le faʻaaliga LED masani.Ina ia faafaigofieina, e ui o le mata masani o le LED e i ai se ituaiga faamama e poloka ai le malamalama mai le pasi, o se LED manino e mafai ona maua talu ai e leai se faamama e poloka ai le malamalama mai le ui atu i ai.O le mea lea e talafeagai ai mo le faʻaogaina i luga o mata tioata e pei o luga o puipui o fale ma fale maualuluga, se faʻamalama faleoloa, ma isi.

Mea e tatau ona mafaufau i ai pe a faʻatau se faʻaaliga faʻaalia o le LED manino
E le lava le fai atu e te manaʻomia se faʻaaliga manino o le LED, e manaʻomia ona mafaufau i ni nai iloiloga ae e te leʻi faia se faʻatau.

Seʻi o tatou tilofaʻia nisi o nei vala.

1. Malamalama maualuga: Ole mea muamua lea e fuafua ai lona faʻaogaina mulimuli.E mana'omia se fa'aaliga manino o le fa'aaliga o le LED i le va o le 30% i le 80% e fa'aalia ai mea o le a ma'ai, ma'ai, ma faigofie ona va'ai, ae maise lava i lalo o le ao o lo'o tauivi ai le mata masani o le LED.

2. Malosiaga maualuga-savings ma le siosiomaga faauo: O tekinolosi o se faʻaaliga manino LED faʻaaogaina e tatau ona avea ma se tasi e le faʻaumatia tele le malosi.E maua lenei mea e ala i le faʻaaogaina o se mea vevela superconducting.A leai, o le a fa'atupu e le fai pisinisi ni tau fa'aopoopo e taumafai ai e fa'amalie le masini.

3. Faigofie fa'apipi'i ma fa'agaioiga: O le fa'afaigofie ona fa'apipi'i ma fa'agaoioia se mata malamalama o le LED e taua tele aua e iloa ai le maualuga o le fetuutuuna'i o fe'au fa'apitoa.Faigofie le fa'agaioiga e fa'amautinoa ai le sa'o o fa'asalalauga fa'asalalauga e faia i le taimi sa'o.

4. Malosiaga:Na'o oloa fa'amalama e umi le ola.Faatasi ai ma lena mea i le mafaufau, e faʻatagaina le naʻo le mafaufau i se oloa e faia i mea faʻapitoa e mafai ona tatalia elemene.Va'ava'ai mo se fa'aaliga manino o le fa'aaliga o le LED ma se fa'ailoga o le Ingress Protection (IP 65 po'o le IP 68 e sili atu).

5. E agavaa foi le mauaina o se mata LED e mama ma e le tele naua avanoa, aua e alu faatasi ma le faigofie o le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina.

I le faaiuga, o foliga o se faʻaaliga manino LED o loʻo faʻamatalaina i luga o se mafuaʻaga autu lea e tatau ai i soʻo se pisinisi e vaʻavaʻai e faʻateleina lona vaʻaia e tatau ona mafaufau i se faʻaaliga faʻaalia o le LED.

O le mata pupuni o le LED mai le AVOE LED Display o se filifiliga manaia mo soʻo se tasi o loʻo vaʻavaʻai e tosoina lenei auala ona o lona mama mamafa, IP68 puipuiga faʻamaonia, ma le maualuga o le manino.O nei mea uma e avea ai ma se filifiliga saogalemu ma taugofie mo soʻo se tagata e ana pisinisi o loʻo mafaufau i se faʻaaliga manino LED.

O matou o se kamupani gaosi mata LED e faavae i Saina o loʻo i ai le tamaoaiga o le poto masani i le mamanuina, gaosiga, ma le tufatufaina atu o faʻaaliga faʻaalia i totonu ma fafo ma fafo mo pisinisi ma le taulaga.O a tatou oloa eseese e ogatasi ma tulaga maualuga e mana'omia ile alamanuia, ma e tele tusipasi o lo'o iai e fa'amautu ai.E mafai ona e su'esu'e i taimi uma i vaega o oloa i luga o la matou 'upega tafa'ilagi.


Taimi meli: Apr-05-2021