O le a le mafuaʻaga e le mafai ai ona utaina le faʻaaliga LED?

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o mata tetele o le LED, o faʻaaliga eletise o loʻo i ai i soo se mea, pe i totonu o sikuea i fafo.Fa'aaliga o Konafesi.Mataituina saogalemu po o le aoga.Nofoaga ma nofoaga fa'atau.fefaʻatauaʻiga, ma isi. Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le lauiloa ma le faʻaogaina o faʻaaliga faʻaalia, e masani ona le mafai ona utaina lau LED i le taimi o le faʻaaogaina.O lenei mea o le a taʻitaʻia ai foi i mata uliuli mataʻutia mata pe a tatou faʻaogaina le faʻaaliga i le lumanaʻi.

O le a le mafuaʻaga e le mafai ai ona utaina le faʻaaliga LED?

1. Siaki ina ia mautinoa o le uaea serial na faʻaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le pule o loʻo saʻo, ae le o le sopoia.

2. Ia mautinoa o lo'o fa'aola sa'o le masini fa'atonu.Afai e leai se paoa, e tatau ona ki i se taimi vave e mafai ai.

3. Siaki ma faʻamaonia o le laina telefoni feaveaʻi na gaosia e le faʻaaliga LED o loʻo lelei, ma e leai se matala pe pa'ū i pito uma e lua.

4. Siaki pe o le pulou osooso i totonu o le lau ua matala pe pa'ū, a leai, faamolemole ia mautinoa o le itu o le pulou osooso e saʻo.

5. E tusa ai ma le polokalama faakomepiuta ma pulea kata o le lau faaeletonika, filifili le oloa saʻo faʻataʻitaʻiga, auala saʻo tuʻuina atu ma le numera o le telefoni faʻasolosolo, saʻo faʻasologa faʻasologa, ma seti le tulaga i luga o meafaigaluega o le faiga pulea e tusa ai ma le ata ki. saunia i totonu o le polokalama.

Afai e le o utaina siaki o loʻo i luga, e fautuaina e faʻaaoga se multimeter e fua ai.Siaki pe o le laina telefoni o le komepiuta poʻo le faʻaogaina o masini faʻaogaina o loʻo fesoʻotaʻi ai le faʻaaliga faʻaeletoroni LED ua faʻaleagaina, ona faʻamaonia lea pe tatau ona toe faʻafoʻisia e le faʻaaliga LED, ona faia lea o le tausiga e foia ai le faʻafitauli o le utaina.

07


Taimi meli: Iuni-28-2022